Over ons

Een groep (bedrijfs)economen van Tilburg University en de Universiteit Maastricht heeft de handen ineen geslagen om de belangstelling voor Management en Organisatie (M&O) onder middelbare scholieren te vergroten.

Eén van de doelstellingen van M&O voor Jou is om leerlingen in 6 VWO, 5 HAVO te helpen met hun voorbereiding op de examens Management & Organisatie door middel van vernieuwend onderwijs op het internet. Daartoe biedt deze website leerlingen een duidelijke uitleg op video van alle eindexamenvragen M&O van de afgelopen jaren, voor HAVO en VWO. Elke vraag wordt behandeld in een kort filmpje van enkele minuten waarbij alle aspecten van de vraag belicht worden. In totaal zijn er honderden van die mini colleges beschikbaar.

Ze worden gegeven door één van de meest bekroonde en innovatieve universitaire bedrijfseconomiedocenten van Nederland: dr. Bob van den Brand. De site biedt je de mogelijkheid om dr. Bob direct vragen te stellen, die hij online en in real time op video beantwoordt. De tijden zijn te vinden op de site. Zijn antwoorden worden opgenomen en vormen zo een archief van meestgestelde vragen, gerubriceerd naar onderwerp en examen.

Management & Organisatie voor Jou is een sociale onderneming, opgezet vanuit Tilburg University met als maatschappelijk doel de interesse voor Management & Organisatie te vergroten. M&O voor Jou rekent een kostendekkende vergoeding.